zonnecosmetica

STAP 1:

ADVIES

Wanneer je gaat zonnen is de eerste stap een eerlijk advies. Aan de hand van jouw huidtype adviseren wij je graag welke producten het best bij jou passen.

STAP 2:

GOED INSMEREN

Net als gaan zonnen in de buitenlucht is goed insmeren bij de zonnebank ook belangrijk. Hiermee bescherm jij de huid tegen de zon en krijg je een mooi kleurtje.

STAP 3:

GOEDE NAZORG

Wanneer je dan dat mooie kleurtje hebt opgedaan is een goede nazorg heel belangrijk. Kies hiervoor een goede aftersun en geniet extra lang van je nieuwe kleurtje.

ONZE TOP 5

Uit jarenlange ervaring hebben wij een top 5 samengesteld van producten waarvan wij vinden dat ze zeker in dat rijtje thuishoren. Natuurlijk ben je altijd vrij om de producten te gebruiken die je zelf wilt, maar als je het ons zou vragen, zouden wij adviseren te kiezen uit deze top 5!

ONZE FILLIALEN

Voor een relaxt uurtje zonnen met deskundig advies kun je terecht bij een van onze filialen in Utrecht. Namelijk:

  • SUNKISSED VLEUTENSEWEG 285
  • 3532 HE Utrecht – 030 785 80 52

Devoted Creations zonnebank cremes

Na de marktleiders Designer Skin en Australian Gold, timmert Devoted Creations in de USA al behoorlijk aan de weg en inmiddels is het merk ook in Europa al weer een tijdje op de markt. Van elk product vind je dan ook een korte introductie en een meer uitvoerige beschrijving. 

MOROCCAN MIDNIGHT

Deze DHA vrije bruiningsversneller bevat natuurlijke en cosmetische bronzers. Daarnaast zeer hoogwaardige anti-aging ingrediënten waaronder Kakadu Plum, dat tegen donkere pigmentvlekken werkt.

Beginnende tot gevorderde zonner.

Met Midnight Moroccan Orchid geur.

LET’S FLAMINGLE

Bruiningsversneller met 50-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Melatime geeft de bruining een extra boost, terwijl Blue Tansy een natuurlijk bruiningsresultaat zonder oranje teint waarborgt. Hydrateert de huid zeer intensief en voorziet deze van hoogwaardige anti-aging ingrediënten. Gaat roodheid tegen, maskeert donkere pigmentvlekken en kalmeert eventueel aanwezige acné.

Iets gevorderde tot gevorderde zonner.

Met Sun-kissed Plum geur.

FORTUNE

Deze luxe bruiningsversneller bevat maar liefst een 250-voudige DHA bronzer, natuurlijke & donkere cosmetische bronzers. Speciaal geformuleerd om het beste resultaat te halen bij verschillende soorten licht. Verschillende nieuwe anti-aging technologieën verzorgen jouw huid optimaal en werken collageen stimulerend. Jij houdt van luxe? Fortune it is!

Gevorderde zonner.

Met Cashmere Glow geur.

FILTHY RICH

Deze bruiningsversneller met 180- voudige DHA bronzer, natuurlijke & cosmetische bronzers zorgt voor een prachtig egaal bruiningsresultaat. Onzuiverheden van de huid & huidveroudering worden tegengegaan, terwijl de huid optimaal gehydrateerd wordt. De collageenproductie wordt gestimuleerd waardoor jouw huid een prachtig jeugdige uitstraling krijgt.

Gevorderde zonner.

Met Rich Mandarin Woods geur.

HIM CHROME

DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Het Body Deodorizing system laat je huid de hele dag door heerlijk fris ruiken.

Beginnende tot gevorderde zonner.

Met Oriental Black Cashmere geur.

HIM BLACK

Bruiningsversneller met 40-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Het Body Deodorizing system laat je huid de gehele dag heerlijk fris ruiken.

Iets gevorderde tot gevorderde zonner.

Met Spicy Woods geur.

BLACK CROWN | SPECIAL EDITION

De Black Crown Special edition is het meest luxe product van Devoted Creations. Het is het enige product van Devoted Creations dat zowel Nouritan als Meladark bevat, waardoor de pigmentatie al na 1,5 minuut op gang komt. Daarnaast vind je er de meest hoogwaardige anti-aging ingrediënten, alle gericht op verbetering van de huidstructuur, lifting en firming en gericht op de verbetering van de elastine van de huid.De Black Crown bevat een 90-voudige DHA bronzer met natuurlijke en cosmetische bronzers. De balans tussen deze bronzers is zo goed, dat zelfs een iets gevorderde zonner met deze sterke crème toch een prachtige natuurlijk bruine kleur zal verkrijgen.

Verdien jij het allerbeste? Dan is de Black Crown Special Edition jouw match!

Iets gevorderde tot gevorderde zonner.

Met Frosted Goji Berry geur.

TOCH NOG VRAGEN?

Heb je na het bekijken van onze website toch nog vragen of wil je graag direct persoonlijk iemand spreken? Wij staan voor je klaar. Bel ons op onderstaande nummers, of kom gerust eens vrijblijvend langs!

Zonnestudio Sunkissed Vleutenseweg 285 3532 HE Utrecht

030 – 785 80 52
Dagelijks geopend van 10:00 tot 22.00 uur