zonnebanken

Zonnestudio SunKissed Utrecht

Onze zonnebanken

Lekker een uurtje onder de zonnebank. Het klinkt heel eenvoudig maar om ervoor te zorgen dat jij zonder enige problemen onder onze zonnebanken kunt stappen, dienen wij wel met een aantal zaken rekening te houden. Wij werken daarom, bijvoorbeeld, ook alleen met de beste en nieuwste zonnebanken die jou dat echte stukje beleving geven.

Verantwoord zonnen

Door elke dag opnieuw onze service en zonnebanken in de gaten te houden kun jij op een verantwoorde manier zonnen.

Zonnebank tegen de pijn

Er zijn lichamelijke belemmeringen waarbij een zonnebank zeer goed kan helpen. Na een uurtje zonnen en warmte voel jij je weer als herboren!

Uitgebreide reiniging

Al onze zonnebanken worden na elk bezoek vakkundig gereinigd. Zo weet je zeker dat je altijd op een schone zonnebank komt te liggen.

De juiste bescherming

Net zo belangrijk, de juiste bescherming voor jouw huid. Dit is per persoon anders en wij geven je hier graag een eerlijk advies in.

Waarom zonnestudio Sunkissed?

Als je gaat zonnen wil je niet nadenken over allerlei randzaken, je wilt gewoon een uurtje relaxen. Wij geven je daarom maar liefst 6 redenen waarom wij je graag verwelkomen in 1 van onze filialen:

Meerdere filialen

Wij beschikken over 2 filialen, beiden in Utrecht. Je hoeft dus nooit de stad uit voor een bezoekje aan de zonnestudio.

Eerlijk advies

Onze medewerkers weten wat het is om een zonnebank te nemen. Ze staan je dan ook graag bij met een eerlijk advies op al jouw vragen

Nieuwste zonnebanken

Wij beschikken over de nieuwste zonnebanken om zo jou een geweldige ervaring te geven. Even niets doen en een mooi kleurtje op je huid nemen.

Juiste huidbescherming

Uiteraard staan we je graag bij met advies op het gebied van je huid beschermen bij het zonnen. Deze producten kun je gewoon bij ons aanschaffen en hoef je niet mee te nemen.

Schoon en helder

Wij vinden het belangrijk dat onze zonnebanken schoon zijn voor een nieuwe klant er gebruik van maakt. Deze worden dan dus ook regelmatig schoongemaakt, zeker na elke behandeling.

Voordelige tarieven

Wij vinden dat de zonnebank voor iedereen beschikbaar moet zijn, daarom hanteren wij voordelige tarieven, welke je ook van tevoren kunt inzien op onze website.

ONZE ZONNEBANKEN

Wil je van tevoren kennismaken met onze zonnebanken zodat je weet wat je kunt verwachten? Wij stellen ze graag even aan je voor!

BlueVision

De BlueVision is een geavanceerde zonnebank die de nieuwste UV-technologie combineert met de kracht van 120 activation LED’s. Dit zorgt ervoor dat u diepere bruiningsresultaten en een verbeterde pigmentatie krijgt.
Zichtbaar en direct een WOW effect!

LightVision

De Prestige Lightvision is het nieuwe topmodel van Ergoline vol innovatie en biedt een zonervaring op het hoogste niveau. De Ergoline Lightvision is geschikt voor ieder huidtype dankzij de drie zoneprogramma’s en biedt intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging.

Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 is de nieuwe luxe klasse van Ergoline. Het prachtige design, zeer uitgebreid met: Climatronic, Gesloten bruiningstunnel, Aqua Fresh en Aroma en 3D sound verzorgen een heerlijke welzijnsbelevenis. Vervolgens zet Ergoline voor een nieuwe standaard in de bruiningspresentatie.

Esprit 770

De trendy Ergoline Esprit geeft een ontspannende zonnebank ervaring met een innovatief bedieningspaneel. De Ultra Performance technologie zorgt voor de perfecte bruine tint van het hele lichaam. Warm of koud, met de climatronic is de temperatuur slechts een simpele instelling.

Prestige 1100

De trendy Ergoline Esprit geeft een ontspannende zonnebank ervaring met een innovatief bedieningspaneel. De Ultra Performance technologie zorgt voor de perfecte bruine tint van het hele lichaam. Warm of koud, met de climatronic is de temperatuur slechts een simpele instelling.

Affinity 700

Die Ergoline Affinity 700 staat garant voor zonnige ontspanning. De opvallende lijnen, de in het oog springende LED licht show en de helder verlichte bruiningstunnel nodigen u uit om te gaan zonnen.

Affinity 600

Onder de Ergoline Affinity 600 kunt u veilig en comfortabel zonnen. Dit type zonnebank is met name geschikt voor de gemiddelde bruiner. De Ergoline Affinity 600 met Twin Power technologie staat garant voor uitstekende bruiningsresultaten van top tot teen. 

TOCH NOG VRAGEN?

Heb je na het bekijken van onze website toch nog vragen of wil je graag direct persoonlijk iemand spreken? Wij staan voor je klaar. Bel ons op onderstaande nummers, of kom gerust eens vrijblijvend langs!

Zonnestudio Sunkissed Vleutenseweg 285 3532 HE Utrecht

030 – 785 80 52
Dagelijks geopend van 10:00 tot 22.00 uur