Contact

Neem contact met ons op

We kunnen het ons voorstelen dat je met vragen zit of misschien wel gewoon wilt weten wanneer je langs kunt komen. Daarom zijn wij elke dag tussen (tijd) en (tijd) telefonisch bereikbaar, met uitzondering van de (dag).

Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon even binnen te lopen met al je vragen of twijfels. Wij helpen je dan graag op weg en kunnen desgewenst direct jouw zon momentje inplannen.

Vleutenseweg 285

3532 HE Utrecht
030 785 80 52

Telefoon

Wij zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer. Nemen we even niet op, probeer het dan later nog eens, wellicht helpen we net even een klant.

.

030-785 80 52

Mail

Wil je liever een mailtje sturen? Geen probleem, stuur ons gerust jouw bericht en wij zullen proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

info@sunkissed.nl

Adres

Ben je toe aan jouw zonmoment of wil je ons liever persoonlijk iets vragen? Loop gerust eens binnen bij een van onze filialen.

Contactformulier

Om een snelle vraag te stellen kun je natuurlijk ook altijd gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij proberen je dan zo snel mogelijk een antwoord te geven op jouw vraag.

Het lijkt een heel gewoon iets, en voor sommige mensen is het ook al een regelmatig terugkomend gebeuren. Even onder de zonnebank. Toch kunnen we ons voorstellen dat je, zeker wanner het de eerste keer is, vol met vragen zit. Hoe kan ik verantwoord zonnen? Wat kost dat nu eigenlijk? En hoe vaak mag ik komen? Allemaal vragen waar we je graag bij helpen.

Ons team heeft op de meeste vragen het antwoord en wij vinden dan ook niets te gek. Maar niet alleen als je nieuw bij ons bent, ook als je al vaker bent geweest staan we nog steeds voor je klaar met advies.
Zo kan je huid veranderen door leefomgeving of medicatie, kan het zijn dat je even niet kon komen en je nieuwe kleurtje opnieuw wilt opbouwen, of wilt weten hoe je dat kleurtje langer kunt behouden. Voor al deze vragen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Loop gerust eens bij ons binnen, bel ons met je vraag of stuur je mailtje en wij helpen je zo snel mogelijk!

Waar kun je Sunkissed vinden?